Tag: world of warcraft expansion

World of Warcraft: Dragonflight do të dalë këtë vit
Blizzard njoftoi sot se Dragonflight, zgjerimi i nëntë i MMO World of Warcraft afatgjatë, është i disponueshëm për blerje paraprake tani, dhe më e rëndësishmja, do të dalë më vonë këtë vit. I shpallur në prill, Dragonflight, sjell dragonjtë në…
Expansion i radhës në World of Warcraft do të zbulohet në prill
Blizzard nuk e ka zbuluar akoma se cili do të jetë expansion i radhës që do të vijë në World of Warcraft por ka njoftuar se kur do të jetë zbulimi i tij. Sezoni i pranverës do të jetë goxha…