Tag: World of Warcraft: Dragonflight expansion

World of Warcraft: Dragonflight do të dalë këtë vit
Blizzard njoftoi sot se Dragonflight, zgjerimi i nëntë i MMO World of Warcraft afatgjatë, është i disponueshëm për blerje paraprake tani, dhe më e rëndësishmja, do të dalë më vonë këtë vit. I shpallur në prill, Dragonflight, sjell dragonjtë në…
World of Warcraft zbulon Dragonflight Expansion
Expansion i fundit që World of Warcraft solli ishte Shadowlands që erdhi në nëntor të vitit 2020 dhe që u pëlqye nga lojtarë. Dhe tashmë një expansion i ri i quajtur Dragonflight do të sjellë dragonj në lojë me të…