Tag: world of warcraft classic

Zbulohet se kur do vijë Wrath of the Lich King Classic në WoW
Blizzard duket se ka bërë leak datën e lëshimit të Wrath of the Lich King Classic pak më herët se sa ishte menduar. Sipas një imazhi të ngarkuar në faqen e internetit WoW Classic e cila më pas u hoq…
Wrath of the Lich King Classic vjen në WoW këtë vit
Është zyrtare: Blizzard më në fund konfirmoi gjatë World of Warcraft: Dragonflight zbulon se zgjerimi i madh Wrath of the Lich King po vjen në World of Warcraft Classic. Zgjerimi Wrath of the Lich King shton klasën e re Death…
Lojtarët e WoW Classic bëhen ban sepse shfrytëzuan një bug
Blizzard është duke shpërndarë ndëshkimet e tij për lojtarët e World of Warcraft Classic  që përdorën një exploit për të bërë farm dungeons dhe raids në mënyrë më efektive. Një bug që vazhdonte të përsëritej po i lejonte lojtarët të…
Tfue & Shroud munden nga Asmongold për shikueshmërinë më të lartë në Twitch
Këto janë kohë të mira për Asmongold Streamer-i i njohur i World of Warcraft, Asmongold ka dominuar të gjitha çartet e Twitch në gusht me ardhjen e popullaritetit masiv të World of Warcraft Classic. Që kur loja e Blizzard u…
Mbi 33 milion orë të WoW Classic janë parë në Twitch
World of Warcraft Classic do të jetë loja me shikueshmërinë më të lartë brenda javës për këtë vit në Twitch. Pas dy viteve pritje, World of Warcraft Classic ka ardhur për të gjithë lojtarët dhe fansat besnikë anë e mbanë…
Kërkimi i Warcraft në Pornhub u trefishua pas lançimit të WoW Classic
Fenomeni i WoW Classic nuk ndalon. Kur World of Warcraft Classic u lançua këtë javë, lojtarët e gjetën veten në rradhë të gjata pritjeje. Për të shtyrë kohën gjatë mbajtjes së rradhës, disa njerëz filluan të luanin lojëra të tjera,…
Shroud fiksohet me WoW, nuk do të bëjë stream lojëra të tjera
World of Warcraft Classic ka mbërthyer të gjithë gamer-at Michael ‘shroud’ Grzesiek ka zbuluar planet e tij për streamet e Twitch në të ardhmen, duke shpjeguar se varësia e tij ndaj WoW Classic nuk ka për të marrë fund së shpejti.…
Lançimi i WoW Classic e ka bërë Twitch ta harrrojë Fortnite
Me 1 milion shikime WoW vihet para Fortnite dhe shumë lojërave të tjera. World of Warcraft Classic ka dalë tashmë dhe kjo gjë e ka ndihmuar lojën që të ketë një ditë shumë të parë në Twitch. Loja kaloi 1…
Lojtarët e WoW Classic po presin në rradhë për të mbaruar misione
Lojtarët e World of Warcraft po presin në rradhë për të pritur në rradhë. World of Warcraft Classic është zyrtarisht live dhe serverat janë super të mbushur me një numër të lartë njerëzish që duan të futen në MMO. Në…
Një server i World of Warcraft është mbipopulluar, pa dalë ende loja
Të paturit shumë lojtarë nuk është një nga problemet më tipike që një lojë mund të haset, por kjo është pikërisht situata me të cilën Blizzard po përballet me lançimin e shumëpritur të këtij muaji, World of Warcraft Classic. Në…