fbpx
Ka ardhur koha për një tjetër lojë falas në Epic Games Store
Kjo ka qenë një javë shumë e zënë për Epic Games Store duhet ta pranojmë. Mbi të gjitha pasi u njoftua se zhvilluesi i Rocket League, Psyonix do të kalonte te Epic dhe se loja do të vinte më vonë…