Ninja eleminon Tfue në kualifikueset e Fortnite World Cup
E gjitha ndodhi sa hap e mbyll sytë Përplasja mes dy streamer-ave më kryesore të Fortnite: Battle Royale në kompeticionin e Fortnite World Cup ishte mjaft e shpejtë. Tfue dhe Ninja u vunë përballë njëri-tjetrit dje gjatë javës së gjashtë…