Tag: word game

Wordle | Loja më e fundit falas që po bëhet virale
Me siguri të gjithë keni dëgjuar për lojën më të fundit virale të quajtur Wordle. Por çfarë është në fakt Wordle dhe si u bë kjo lojë kaq popullore dhe virale. Çfarë është Wordle? Who else is playing #Wordle? Addicted.…