Si të merrni falas skin-in Wooly Warrior në Fortnite Winterfest
Ja se si të merrni falas skin-in më të ri të Fortnite Skin-i Wooly Warrior në Fortnite mbyll festimet e Winterfest dhe lojtarët do të kenë mundësi ta marrin atë falas në lojë. Në fakt, ky nuk është sikin-i i…