Tag: wonder woman

DC Super Hero Girls: Teen Power Review
Në kohet e sotme, kur flasim për superheronjtë e DC, na kujtohet imazhi i superheronjve serioze dhe të errët që kemi parë në filmat dhe serialet e DCEU. Megjithatë, seriali DC Super Hero Girls, nga ku është bazuar edhe DC…
Gal Gadot do të donte të bënte Wonder Woman 3
Pas kaq shumë vonesash dhe shumë kufizimeve prej Covid-19 Wonder Woman 1984 më në fund është mes nesh. Filmi erdhi sot në HBO Max. Si një film kaq i suksesshëm, një vazhdim i tij mund të duket i logjikshëm për…
Shazam! është një tjetër sukses masiv për DC
Teksa Marvel bëhet gati ti japë fund një dekade serish filmash me Avengers: Endgame, rivalët DC dhe Warner Bros më në fund kanë arritur suksesin e tyre në ekran. Një fundjavë hapëse prej $53 milionë për filmin Shazam! është prova…