fbpx

Tag: wonder woman 1984

SAG Awards 2021: Viola Davis dhe Chadwick Boseman shkruajnë historinë
Duke prezantuar shfaqjet kryesore në televizion dhe filma,edicioni i të djelës i çmimeve SAG ishte një program i lavdishëm i shkurtër i përmbledhur në vetëm një orë. Sidoqoftë, ky sezon paraqiti prezantimin e parë ndonjëherë të çmimeve SAG për njerëzit…
Warner Bros vonon Wonder Woman 1984, Tenet dhe The Matrix 4
Warner Bros ka bërë ndryshime drastike në planet e lançimit të disa prej filmave të tij. Kompania shtyu premirën e Wonder Woman 1984 nga mesi i gushtit në 2 tetor, shtyu Tenet të Christopher Nolan me dy javë, nga 17…