Tag: wolverine

Fortnite jep shenja të rikthimit të Wolverine
Fortnite duket se sapo ka dhënë shenja se së shpejti do të shtojë një skin të ri bazuar në personazhin e dashur të Marvel, Wolverine. Në chapter 2 të lojës Battle Royale të Epic, Wolverine iu bashkua Fortnite me një…
Si të plotësoni sfidat e Wolverine në Season 4
Epic Games ka vendosur një set sfidash për Wolverine në Battle Pass-in e Fortnite Season 4. Ja se si mund t'i plotësoni ato. Këto sfida do të vijnë periodikisht përgjatë javëve. Kjo do të thotë që do të keni mjaftueshëm…
Wolverine mund të vijë në Fortnite Season 4
Fortnite mund të ketë një tjetër personazh të comic books t'i bashkohet lojës. Një leaker ka sugjeruar se skini i Wolverine është në punë e sipër. A DO TË VIJË WOLVERINE NË FORTNITE? Dataminer-i i njohur HYPEX postoi në twitter…
Krijuesi i Deadpool krijon një personazh të ri të Marvel
Marvel ka njoftuar një publikim serish mujore nga krijuesi i Deadpool, të planifikuara për tu botuar këtë pranverë. Emri i serive është Major X dhe do të vendoset në universin e X-Men. Do të kemi përballje me disa personazhe shumë…