Tag: Wold

Dikush shtiret si Ninja dhe mashtron persona të famshëm
Në fillim të këtij viti, streams-i super i suksesshëm i Twitch Richard Tyler "Ninja" Blevins mori pjesë në një lojë basketbolli të famshëm vetëm, duke u takuar me reperë si Tyga dhe Chris Brown. Vetëm se nuk ishte Ninja i…