Tag: wit studio

Zbulohet trailer dhe detaje të reja rreth anime Spy x Family
Pas një sërë thashethemesh, përshtatja e animes Spx x Family është më në fund zyrtare. I shkruar dhe i ilustruar nga Tatsuya Endo, Spy x Family është një seri e njohur maga japoneze. Seriali ndjek udhëtimin e një spiuni që…
Fansat zbulojnë censurimin që i është bërë anime së Attack on Titan
Pavarësisht lançimit të anime gjatë vitit 2013, fansat e Attack on Titan zbulojnë censurimin e skenave të ndryshme që versioni anime ka pësuar Attack on Titan bëri debutimin e saj në anime gjatë vitit 2013 dhe menjëherë mori një popullaritet…