Jovian Concord do të vijë javën e ardhshme në Warframe
Digital Extremes ka hedhur shenja drejt update-it të rradhës së Warframe, Jovian Concord, dhe më në fund e dimë se kur duhet ta presim. Update-i do të lançohet javën e ardhshme për PC, do të jetë falas dhe do të…