Tag: Wireless

Wi-Fi nuk ka të njëjtin kuptim që mendoni ju…
Çfarë do të thotë Wi-Fi, termi që ne përdorim në jetën e përditëshme Wi-Fi është diçka që shumica prej nesh e përdorim çdo ditë. Është një teknologji e mrekullueshme që na lejon të komunikojmë dhe të ndajmë sasi të mëdha…
Xiaomi arrin të karikojë një telefon 100% për 8 minuta
Nëse ju, si unë, ka pasur raste që me padurim e keni lidhur karikuesin tuaj në çdo prizë të disponueshëm për disa minuta që të parandaloni fikjen e telefonit tuaj. Por do të mbeteni gjithashtu të impresionuar me teknologjinë e…