Free Fire zbulon detajet e eventit festiv Winterlands
Prisni një përzierje midis të shkuarës dhe së ardhmes Ky ka qënë një vit shumë i suksesshëm për Garena Free Fire, e cila ka thyer rekorde për mobile esports duke arritur 2 milionë shikues njëherësh në Free Fire World Series…