14 Days of Fortnite 2020: Gjithçka dimë për eventin e Winterfest
Eventi i Winterfest në 14 Days of Fortnite është një nga më të priturit në lojën battle royale. Këtë vit Epic Games nuk ka ndarë shumë informacione për të, ndaj kjo është çdo gjë që dimë deri më tani nga…
Mund të merrni një glider në Fortnite me rastin e Vitit të Ri
Viti i ri erdhi dhe Epic Games po ju jep lojtarëve një dhuratë për të ruajtur shpirtin e festimeve në 2020. Sado që dhurata është falas, do ju duhet që të plotësoni një sfidë për ta marrë atë. Kjo e…
Si të merrni falas skin-in Wooly Warrior në Fortnite Winterfest
Ja se si të merrni falas skin-in më të ri të Fortnite Skin-i Wooly Warrior në Fortnite mbyll festimet e Winterfest dhe lojtarët do të kenë mundësi ta marrin atë falas në lojë. Në fakt, ky nuk është sikin-i i…
Fortnite: Lista e të gjithë items dhe armëve që do të bëhen unvault në Winterfest
Me rastin e sezonit festiv, Epic Games ka lançuar eventin Winterfest në lojë në datë 18 dhjetor, duke e sjellë lojën battle royale, në shpirtin e duhur festiv. Si pjesë e eventit, zhvilluesit gjithashtu njoftuan se do të bëjnë unvault…