Kur fillon Winter Veil 2019 për Hearthstone?
Shijoni sezonin festiv. Eventi Winter Veil i Hearthstone do të rikthehet për një tjetër vit. Fansat e lojës do të kenë mundësi të marrin rewards dhe të festojnë sezonin e fundvitit. Winter Veil i këtij viti, fillon sot në 11…