Epic sjell Winter Royale Fortnite Duos me prize pool $15 milionë
Një tjetër turnament multimiliona dollarësh. Komuniteti kompetitiv i Fortnite ka marrë më në fund lajmin e mirë që po priste: Duos është rikthyer dhe është më mirë se kurrë. Epic Games postoi sot, duke njoftuar se turnamenti Winter Royale do…