fbpx
Duke filluar nga viti i ardhshëm LOL nuk do mbështesi më Windows XP
Jepini lamtumirën Windows XP dhe Vista Microsoft ndau rrugët me Windows XP që në 2014 dhe e pasoi këtë veprim edhe me Windows Vista tre vite më vonë. Si duket të njejtën gjë ka në plan edhe Riot Games me…