fbpx
Xbox do që Game Pass të vijë në PS4 dhe Nintendo Switch
Fol për ambicie. Tentativat e Xbox për të përmirësuar Game Pass kanë qenë mjaft efektive në 2019. Ky shërbim ka qenë shumë i përhapur në Xbox One dhe është zgjeruar edhe për PC me Xbox Game Pass për PC. Sado…
Imazhet e reja të Cyberpunk 2077 tregojnë makinat dhe combat-in
CD Projekt Red ka publikuar një tjetër set me screenshote të imazheve të Cyberpunk 2077, duke ja shtuar imazheve që ju kanë dhënë fansave me pikatore gjatë Gamescom. Ky raund fokusohet kryesisht te mjediset e lojës, por mund të vihen…
Vetëm 30 minuta demo-ja e remake-ut të Resident Evil 2
Capcom do t'i japë fansave të survival horror një moment të shkurtër nga remake i Resident Evil 2 më vonë këtë javë me një demo me kohë të limituar - shumë të limituar, në fakt, vetëm 30 minuta. "1-Shot Demo"…
Rumble i Hearthstone Rastakhan u njoftua në BlizzCon 2018
Loja me karta dixhitale "Hearthstone" merr një zgjerim të ri në Rumble të Rastakhan. Shpallur në BlizzCon 2018, e dërgon lojën në  "Gurubashi Arena" dhe është e mbushur me lor në lidhje me trolls, loa e tyre (shpirtrat e lashtë…