Xbox Series X mund të suportojë Steam dhe Epic Games Store
Ai pritet të ketë një veçori të quajtur "Windows Mode" Xbox Series X, konsola e gjeneratës së ardhshme nga Microsoft, mund të suportojë Steam dhe Epic Games Store, sipaz zërave të fundit që qarkullojnë në komunitetin e Xbox. Si me…