Windows Game Bar merr një update me plot veçori interesante
Shtohen Spotify, miq, nje krijues memesh dhe më shumë Windows Game Bar është një prej veçorive më të fuqishme, por në të njëjtën kohë dhe më të neglizhuara e të nënvlerësuara të gaming në PC. Me siguri një pjesë shumë…