Tag: Windows 8

Nvidia nuk do të suportojë më Windows 7 dhe Windows 8 në Tetor
Nvidia po planifikon të heqë mbështetjen për Windows 7, Windows 8 dhe Windows 8.1 këtë vit. Driver-at e Nvidia do të jenë të disponueshëm ekskluzivisht për Windows 10 në tetor, vetëm me critical security updates të disponueshme në Windows 7,…