Tag: windows 7

Nvidia nuk do të suportojë më Windows 7 dhe Windows 8 në Tetor
Nvidia po planifikon të heqë mbështetjen për Windows 7, Windows 8 dhe Windows 8.1 këtë vit. Driver-at e Nvidia do të jenë të disponueshëm ekskluzivisht për Windows 10 në tetor, vetëm me critical security updates të disponueshme në Windows 7,…
Microsoft: Koha për të lënë pas Windows 7 për diçka të re
Këtë muaj Microsoft tha se duke filluar nga prilli do të fillojë të njoftojë përdoruesit e Windows 7 që të upgrade-ohen në Windows 10, kjo duke marrë parasysh që Windows 7 nuk do të suportohet më pas 14 janarit të…