Tag: wilmot’s warehouse

Epic solli një tjetër lojë surprizë falas për këtë javë
Raundi i fundit i lojërave falas në Epic Games Store është live dhe këtë rradhë Epic solli një lojë surprizë në rrugë e sipër. Përtej Wilmot's Warehouse, ju mund të merrni falas edhe episodin e parë të 3 out of…
Ja çfarë do të sjellë falas Epic Store javën e ardhshme
Tani që lojërat e kësaj jave janë të disponueshme për tu marrë falas në Epic Games Store, ka ardhur koha që të shohim se çfarë e ka rradhën për të qenë falas. Loja e ardhshme falas në Epic Games Store…