Tag: will smith

Will Smith më në fund ka pranuar se cili film është më i keqi i tij
Will Smith është një nga mbretërit e Hollivudit. Aktori ka qenë shumë i suksesshëm në botën e showbiz për dekada dhe ka qenë në të gjitha llojet e projekteve në atë kohë. Nga karriera e tij muzikore tek Fresh Prince…
Fortnite sjell Bad Boys në lojë
Disa crossovers të Fortnite janë më befasuese se të tjerat, dhe zbulimi i sotëm i Mike Lowrey të Bad Boys do të ishte një i tillë. Ja çfarë duhet të dini për skin e re të Fortnite, Will Smith. Ndërsa…
Will Smith njofton ribashkimin e Fresh Prince of Bel-Air me një trailer
The Fresh Prince of Bel-Air ka bërë 30 vjeç së fundmi dhe një arritje e tillë kërkon celebrimin e saj. Si duket kjo do të realizohet me ribashkimin e kastit të sitcom-it për një projekt special, që është filmuar në 10…
Suicide Squad 2: Will Smith nuk do të rikthehet si Deadshot
James Gunn nga Guardians of the Galaxy do të jetë regjizor. Vazhdimi i Suicide Squad duket se do të humbasë një nga anëtarët më të rëndësishëm të ekipit të tij. Will Smith, që ka portretizuar Floyd Lawton ose ndryshe Deadshot…