Tag: will smith incident

Chris Rock flet për incidentin në Oscars
Ka kaluar pothuajse një muaj që nga Academy Awards, në të cilën Will Smith u ngrit në këmbë dhe e goditi Chris Rock për një shaka për rënien e flokëve të gruas së tij. Që atëherë kanë ndodhur disa gjëra,…
Will Smith-it i është kërkuar të largohet fare pas incidentit
Është shpalosur kapitulli më i ri i dramës Will Smith/Chris Rock në Oscars. Akademia e Arteve dhe Shkencave të Filmit tha se Smithit iu kërkua të largohej nga vendi i shfaqjes pasi ai goditi Rock në skenë, por ylli i…