Data Miners i kanë bërë leak Fortnite Wilde starter pack
Gjasat janë që do të zëvendësojë Laguna starter pack. Një tjetër Fortnite starter pack është bërë leak nga data miners. Wilde starter pack ka një skin vajze, back bling dhe ca V-Bucks. Kjo starter pack e ardhshme mendohet të zëvendësojë…