Vin Diesel do të jetë një zhvillues në lojën e Ark II
Përfshirja e aktorit në Ark II me sa duket shkon përtej performancës përpara kamerës, Diesel po bashkohet me zhvilluesin Studio Wildcard në një rol drejtues, duke marrë titullin e presidentit të konvergjencës krijuese (mesa duket Diesel ka njohuri dhe eksperiencë…