Tag: Wijman

Industria e gaming duket se do të ketë një rënie të vogël në 2021
Për herë të parë në shumë vite, industria globale e video lojërave parashikohet të tkurret lehtë në 2021, sipas një raporti të ri nga firma e të dhënave të lojërave dhe esports Newzoo. Është një lloj momenti "sky is falling"…