Tag: wii

Lajmet e reja të Mario Kart 8 kanë shqetësuar fansat për Mario Kart 9
Nintendo zbuloi se Mario Kart 8 Deluxe është bërë hyrja më e shitur në historinë e serisë. Me 38.74 milionë kopje të shitura, loja Nintendo Switch më në fund ka tejkaluar 37.38 milionë njësi të Mario Kart Wii. Është një…
Switch bëhet sistemi i dytë më i shitur Nintendo në SHBA
Shitjet totale të Nintendo Switch në SHBA kanë tejkaluar më në fund ato të Nintendo DS, sipas të dhënave të fundit. Kjo e bën Switch, i cili u lançua ​​më 3 Mars 2017, konsolën e dytë më të shitur Nintendo…
PS4 është konsola e dytë më e shitur e të gjitha kohërave
Lojërat ekskluzive shesin konsolën dhe PS4 është prova për këtë PlayStation 4 ishte një rikthim i fuqishëm për Sony, pas ecurisë së ngadaltë të PlayStation 3 në gjeneratën e kaluar. Nuk u desh shumë që madje që konsola të ishte…
Nintendo: Mbi 700 milion shitje konsolësh
Disa ditë pasi Sony njoftoi se ishte mbi 500 milionë shitje dhe lëshoi  një Limited Edition PS4 Pro për ta festuar atë, një tjetër industri gjigande video-lojërash njoftoi shitjet e saj totale të konsolëve. Në veçanti, Nintendo, 35 vjet pas…