Tag: wifi

Wi-Fi nuk ka të njëjtin kuptim që mendoni ju…
Çfarë do të thotë Wi-Fi, termi që ne përdorim në jetën e përditëshme Wi-Fi është diçka që shumica prej nesh e përdorim çdo ditë. Është një teknologji e mrekullueshme që na lejon të komunikojmë dhe të ndajmë sasi të mëdha…
Së shpejti mund të kemi Wi-Fi falas në të gjithë botën
Një studim i ri i zbuluar nga NASA konsideron mundësinë e ndërtimit të një rrjeti hënor Wi-Fi, raportoi agjencia. Ky studim vjen si një përpjekje për të sjellë internet në zona që nuk kanë akses. Mary Lobo, drejtoreshë e inkubacionit…