Tag: wi-fi

Wi-Fi nuk ka të njëjtin kuptim që mendoni ju…
Çfarë do të thotë Wi-Fi, termi që ne përdorim në jetën e përditëshme Wi-Fi është diçka që shumica prej nesh e përdorim çdo ditë. Është një teknologji e mrekullueshme që na lejon të komunikojmë dhe të ndajmë sasi të mëdha…