Bungie po i bën nerf Whisper, Worm dhe Ace of Spades në Destiny 2
Lojtarët nuk janë aspak të kënaqur Çdo javë Bungie i mban lojtarët e informuar me ndryshimet e lojës Destiny 2, por ndryshimet e kësaj jave i kanë kënë lojtarët shumë të pakënaqur. Në përgatitje e sipër për Season of Opulence,…