Signal fillon të shkarkohet më shumë, pasi Whatsapp do të ndajë të dhënat tuaja me Facebook
Rivalët e WhatsApp morën një boost masiv pasi aplikacioni i mesazheve njoftoi javën e kaluar se do t'i bënte përdoruesit të ndanin disa të dhëna personale me kompaninë e saj mëmë, Facebook. WhatsApp u tha përdoruesve më 6 janar se…
Turqia ka hapur një hetim ndaj politikave të reja të WhatsApp
WhatsApp së fundmi përditësoi kushtet e tij të përdorimit. Këto ndryshime sjellin ndarjen e të gjitha data-ve me kompaninë mëmë, Facebook. Turqia nuk e pa këtë si një zhvillim pozitiv, ndaj filloi një investigim të mbajtur nga Competition Commission, për…
5 veçori të reja të cilat do vijnë në WhatsApp gjatë vitit 2021
Ndryshime të reja do të vijnë gjatë viti 2021 në WhatsApp WhatsApp ka qenë dhe është akoma një ndër aplikacionet më të preferuara të shqiptarëve për një kohë të gjatë. Së fundmi WhatsApp ka zbuluar se disa veçori të reja…
Veçoria e re e WhatsApp parandalon njerëzit që t’ju bezdisin
WhatsApp është një nga aplikacionet më të njohura të mesazheve dhe ne nuk mund ta anashkalojmë këtë fakt, dhe ka shumë karakteristika që janë krijuar për ta bërë përvojën e përdoruesit shumë më të lehtë dhe më të thjeshtë. Një…
Facebook ka filluar të shkrijë Instagram dhe Messenger
Kjo vjen me një update të ri. Facebook e ka njoftuar me kohë se ka si synim të shkrijë të gjitha aplikacionet e mesazheve që ka dhe duket se po fillon t'i kthejë fjalët në vepra. Ditët e fundit ka…
WhatsApp po punon për të suportuar disa pajisje njëherësh
Gjithashtu po zhvillohet edhe WhatsApp për iPad Sipas raportimeve të fundit, WhatsApp po punon për të suportuar disa pajisje njëherësh, ndërkohë që historia e chat-eve do të sinkronizohet ndërmjet tyre. Thuhet se WhatsApp po teston mundësinë e përdorimit të një…
WhatsApp zbulon stickers të animuara, kode QR dhe më shumë
Këto veçori të reja pritet të vijnë në javët në vijim WhatsApp ka zbuluar disa veçori të reja për update-in e ri që do të vijë në iOS dhe Android në javët e ardhshme. Disa prej opsioneve të reja janë…
WhatsApp vendos kufizime të reja në përcjelljen e mesazheve virale
Mesazhet virale tani mund t'i bëhen forward vetëm një personi, nga pesë që ishte më parë Me një kontroll të shtuar mbi potencialin e aplikacioneve të mesazheve private për të përhapur informata të gabuara në lidhje me pandeminë momentale, WhatsApp…
12 aplikacione që mund t’ju mbajnë social gjatë periudhës së izolimit
Në këtë pikë, është akoma shumë herët të themi se kur shpërthimi i COVID-19 do të fillojë të ngadalësohet, që do të thotë se shqiptarët mund të qëndrojnë në karantinë për të ardhmen e parashikueshme. Dhe, megjithëse distancimi social është…