5 veçori të reja të cilat do vijnë në WhatsApp gjatë vitit 2021
Ndryshime të reja do të vijnë gjatë viti 2021 në WhatsApp WhatsApp ka qenë dhe është akoma një ndër aplikacionet më të preferuara të shqiptarëve për një kohë të gjatë. Së fundmi WhatsApp ka zbuluar se disa veçori të reja…
WhatsApp po punon për të suportuar disa pajisje njëherësh
Gjithashtu po zhvillohet edhe WhatsApp për iPad Sipas raportimeve të fundit, WhatsApp po punon për të suportuar disa pajisje njëherësh, ndërkohë që historia e chat-eve do të sinkronizohet ndërmjet tyre. Thuhet se WhatsApp po teston mundësinë e përdorimit të një…