What Remains of Edith Finch është falas në Epic Games Store
Në qoftë se e shkarkoni përpara 25 janarit, është falas përgjithmonë. What Remains of Edith Finch është një histori rreth një vajze të re, një shtëpie të mistershme dhe një mallkimi familjar, e treguar ngadalë në formën e një loje.…
What Remains of Edith Finch ka rradhën në giveaway e Epic Games Store
Do të keni dy javë kohë për ta marrë Epic vazhdon me lojërat e tij falas dhe rradhën e ka What Remains of Edith Finch. Duke filluar nga 10 janari, do të mund të futeni në Epic Games Store dhe ta merrni …