Tag: Western

‘Red Dead Redemption 2’ do të vijë së shpejti si shfaqje televizive
Red Dead Redemption 2 është vërtet një video lojë shumë e veçantë. Western 2018 i Rockstar Games arriti të sjellë një përvojë të gjerë dhe të detajuar të open world, një histori thellësisht intime, të shkruar bukur. Rënia e Arthur…