Bëhen leak sfidat e javës së 7, 8 dhe 9 të Fortnite
Një leak i ri për sfidat javore të Fortnite ju ka dhënë lojtarëve një farë ideje paraprakisht se çfarë duhet të presin gjatë javës së 7, 8 dhe 9 të këtij sezoni. Disa nga këto sfida mund të duken të…