Fundjava Double XP kthehet sërish në Apex Legends me një ditë ekstra
Plotësoni fitoret tuaja deri në 16 shtator. Ku ka më bukur se të dalësh mirë në Apex Legends dhe të marrësh double XP për këtë. Eventi i fundit i lojës për battle royale-in me skuadra do të sjellë një eksperiencë…