fbpx
Ora e parë Wear OS e Puma vjen në nëntor për $275
Ora do të ketë Wear OS dhe Qualcomm Snapdragon Wear 3100 chipset Puma do të sjellë orën e saj të parë smartwatch në IFA 2019 këtë javë. Brandi sportiv ka bashkëpunuar me Fossil Group përgjatë 12 muajve të fundit për…