Tag: weapons

Si të merrni të gjitha armët në Ghost of Tsushima? | Guide
Ghost of Tsushima ofron një arsenal të madh armësh duke filluar nga shpatat dhe deri tek harqet e shigjetave ose bombat. Por si t’i merrni të gjitha armët që Ghost of Tsushima ofron. Një pjesë e madhe e armëve fitohen…
Këto janë armët më të këqija në Valorant
Në Valorant disa armë janë thjesht më të mira se të tjerat. Ka shotguns, pushka, SMG, snajpera, pistoleta, dhe armë të rënda të cilat mund të përdoren në mënyra unike me taktika të ndryshme për një eksperience maksimale. Arma më…
Këto janë armët më të përdorura nga lojtarët profesionistë të PUBG
Zbuloni cilat janë armët më të mira për PUBG Nëse keni dashur të dini se cila është meta e një loje, mënyra më e mirë është të shikoni lojtarët pro duke luajtur. Fatmirësisht për lojtartë e PUBG, një përdorues i…