Update 5.2 ka ardhur në PUBG
Update 5.2 shton spike traps dhe bën më të lehtë punën e snipers në Vikendi Duke filluar që nga ky moment, mund t'i prishni punë shoferëve në PUBG me anë të spike trap-eve të rinj. Ksuhedi sa problematik do të…