Tag: wattson

Apex Legends ndëshkon lojtarët që largohen herët nga ndeshjet e Arena
Në fillim të këtij muaji, Apex Legends shtoi një mod të ri të përhershme 3v3, Arenas. Është e shkëlqyeshme, por me një problem: të larguarit. Asnjëherë nuk është kënaqësi të humbasësh disa raunde radhazi, dhe është akoma më keq që…
Wattson është personazhi më i ri në Apex Legends
Ka patur shumë spekulime se kush do të ishte personazhi i rradhës në Apex Legends, por më në fund falë EA Play, të gjitha pyetjet tona kanë marrë përgjigje. Detajet mbi sezonin e dytë të Apex Legends janë publikuar, së…
Apex Legends: Zbulohen emrat dhe aftësite e legjendave të reja
Apex Legends është një nga lojërat më të suksesshme të vitit 2019 deri tani dhe duket se do të kemi shumë legjenda të reja që do të vijnë në lojë së shpejti. Përdorues të caktuar të Twitterit postuan screenshots të…