fbpx

Tag: watchos

Apple lëshon 2 update të reja për pajisjet iOS dhe watchOS
Kompania prestigjoze u rekomandon përdoruesve të shkarkojnë sa më shpejt iOS 14.4.2 dhe watchOS 7.3.3. Po ashtu si iOS 14.4.1 dhe macOS 11.2.3, të lëshuara para tyre, ato rregullojnë një problem në sigurinë e pajisjeve. Në një faqe suporti të…