fbpx
Watch_Dogs 3 do të lançohet këtë vit dhe do të vijë plot përmirësime
Loja do të sjellë selektimin e gjinisë së personazhit dhe përmirësim në sistemin parkour. Ka kaluar goxha kohë që nga lançimi i Watch_Dogs 2 dhe duket se Ubisoft po punon fort me Watch_Dogs 3, i cili supozohet të publikohet përpara…