30 minuta gameplay të Watch Dogs Legion shfaq misionet & vendndodhjet
Watch Dogs Legion, prurja e tretë në serinë Watch Dogs të Ubisoft, do të dalë në Mars të këtij viti. Ne po ashtu kemi tani një gjysmë ore të plotë gameplay të Watch Dogs Legion që tregon jo vetëm lokacione…
Watch Dogs Legion po kërkon për fansa që ta ndihmojnë me kolonën zanore
Ubisoft ka vënë një thirrje për të gjithë fansat e Watch Dogs me prirje artistike që ta ndihmojnë të krijojnë 10 kolona zanore për Watch Dogs Legion. Zhvilluesi është duke punuar me hitRECord, companinë e produksionit të aktorit Joseph Gordon-Levitt.…
Çfarë duhet të dini për permadeath në Watch Dogs Legion
Watch Dogs Legion sjell conceptin e permadeath. Në trailer-in e ri të gameplay-it mund të shihnim një nga personazhet(Ian) që vritej nga policia dhe kërkesën që i bëhej lojtarit për të marrë kontroll mbi një NPC. Gjatë prezantimit, Ian niset…