Tag: Watch Dogs: Legion‘s Bloodline DLC

Watch Dogs: Legion Bloodline është lançuar zyrtarisht
Watch Dogs: Legion‘s Bloodline DLC është në dispozicion tani. Standalone expansion rishfaq Watch_Dog’s Aiden Pierce dhe sequel’s Wrench në një hark të ri historie. DLC u shoqërua nga Title Update 5.0, i cili prezanton opsionet operative të maskave në mes…