Tag: watch dogs 3

Si të rekrutoni operativët më të mirë në Watch Dogs Legion?
Cilat janë mënyrat më të mira për të rekrutuar grupin më të mirë në Watch Dogs Legion? Në fillim të Watch Dogs Legion do t’iu duhet të riorganizoni nga fillimi DedSec që është një grup hacker-ash të cilët kanë si…
Watch Dogs 3 do të ketë një protagoniste femër të quajtur Sarah
Dy lojërat e para të Watch Dogs 3 kanë qenë shumë të mira dhe Ubisoft çështë e vërteta nuk para bën lojëra të këqia. Me kalimin e kohës afrohemi gjithmonë e më shumë me konferencën e E3 2019. Në të…
Jemi më të bindur se kurrë se Watch Dogs 3 do të zhvillohet në Londër
Ka patur shumë thashetheme mbi thrillerin e fundit të Ubisoft, Watch Dogs 3. Sado që Ubisoft nuk ka njoftuar asgjë zyrtare rreth lojës, një account misterioz i Watch Dogs 3 ka dalë në Twitter, duke implikuar fuqishëm që Watch Dogs…
Raportohet se Watch Dogs 3 do të zhvillohet në Londër
Zërat po konfirmohet dalëngadalë Sa vjen e bëhet më e qartë se titulli i tretë në serinë Watch Dogs do t'a cojë serinë e fokusuar në hacking në Londër. Zërat fillimisht filluan në 4Chan dhe duket se ato janë të…