Zbulohet loja e parë që do të zhvillohet me Unreal Engine 5
Zhvilluesit e Wasteland 3, inXile, po punojnë me këtë engine për projektin e tyre të ardhshëm Engine-i më i ri për krijimin e lojërave nga Epic Games, Unreal Engine 5, u zbulua përpara disa ditësh në PlayStation 5. Në këtë…
Wasteland 3 vjen me një trailer dhe datë lançimi
Pamjet e para të gameplay-it të Wasteland 3 u zbuluan gjatë transmetimit të mbrëmshëm të Microsoft X019. Videoja tregoi mjediset e mbuluara me dëborë të Colorado, ku një skuadër e Desert Rangers është vënë në kërkim të një anëtari të…